Horoscop lunar

#horoscop cariera si bani martie 20233 #horoscop #astrologie #horoscop cariera si bani 2023 #predictii lunare #horoscopul dragostei #horoscop lunar #horoscop lunar martie 2023 #martie 2023 #horoscop martie 2023

Horoscop cariera si bani martie 2023! Schimbari in cariera si pierderi financiare pentru nativi

Luna martie vine cu schimbari si probleme in ceea ce priveste cariera si banii. In timp ce unii nativi se bucura de avansari si scimbarea locului de munca cu unul mai bun, altii au parte de probleme financiare si pierderi importante de bani. Exista insa si nativi care au parte de mari provocari in cariera. Iata ce ti-au rezervat astrele in cariera si bani, in functie de zodie, pentru luna martie. 

Berbec

Berbecii au parte de sustinerea astrelor in ceea ce priveste cariera. Este o perioada perfecta pentru promovare, publicitate, colaborari si proicte de grup. Nativii reusesc sa se impuna si sa starneasca admiratia superiorilor, iar castigurile nu se vor lasa asteptate.

Taur

Luna martie se anunta a fi o luna norocoasa pentru nativii nascuti in zodia Taurului. Este o perioada benefica pentru cei care doresc sa-si schimbe cariera sau chiar domeniul de activitate. Totodata, este o perioada prolifica studiului, infomarii si comunicarii. Nativii iau decizii in ceea ce priveste proiectele mai vechi si pot incepe altele noi, aducatoare de bani.

Gemeni

Gemenii pun mare accent pe cariera in luna martie. Reusesc sa se remarce si sa atraga laude si aprecieri. Intuitia, inspiratia si creativitatea, dar si spiritul de initiativa sunt crescute in aceasta luna si au mari sanse mari sa-si sporeasca veniturile. Atentie insa, deoarece cheltuielile sunt pe masura, iar nativii pot pierde usor banii. 

Rac

In luna martie Racii sunt motivati de castigurile financiare si de cele de ordin material. Vor intampina insa obstacole si provocari. Trebuie sa ia totul cu calm si sa nu se grabeasca in luarea deciziilor. Banii vor veni usor insa trebuie sa fie atenti la cheltuieli si investitii deoarece ii pot pierde cu usurinta.

Leu

Leii vor avea parte de o luna activa in plan profesional. Este o luna benefica pentru colaborari, aliante si asocieri, dar si pentru studii, calatorii in interes profesional si contracte la distanta. Dupa jumatatea lunii situatia financiara ia avant.

Fecioara

Pentru Fecioare nu este o luna benefica afacerilor sau carierei. Nativii bat pasul pe loc si nu au deloc ambitii inovatoare. Acestia se simt trasi inapoi de o problema familiara sau probleme legate de mosteniri si proprietati. Lucrurile se linistesc insa dupa data de 20 martie, si sunt sanse ca nativii sa-si sporeasca veniturile. 

Balanta

In luna martie nativii Balanta sunt creativi si isi pun in valoare talentul si expresivitatea. Este o perioada benefica in special celor care lucreaza in domeniul agricol, al constructiilor dar si preocuparilor legate de istorie si geneatologie. Toate acestea contribuie la sporirea veniturilor.

Scorpion

Luna martie este o perioada buna pentru reevaluare si analiza. Leii trebuie sa accorde o atentie deosebita muncii de cercetare, aspectelor juridice si culturale care le pot creea probleme la locul de munca. Eficienta nativilor creste dupa jumatatea lunii, moment in care nativii reusesc sa ia decizii importante. Banii nu intarzie sa apara.

Sagetator

Viata profesionala a Sagetatorilor se va intersecta cu cea personala. Nativii se lasa influentati de sentimente la locul de munca insa sunt extrem de activi si reusesc sa faca fata oricaror provocari. Este posibil sa reia colaborari mai vechi, care au fos sortite norocului. Acest lucru ii ajuta sa progreseze si sa castige sume importante de bani. 

Capricorn

Martie este o luna importanta in plan profesional pentru Capricorni. Nativii au sanse mari sa avanseze sau sa isi schimbe cariera. Colaborarile si contractele sunt insa, punctul forte al lunii. Veniturile stau in stransa legatura cu clientii, colaborarile si relatiile cu cei din jur. 

Varsator

Creativitatea este punctul forte al nativilor in aceasta luna. In plus, Varsatorii stiu cum sa-si explime emotiile astfel incat sa aiba doar de castigat. Este o luna excelenta pentru promovare,  reprezentare si expunere. Dupa jumatatea lunii cresc sansele unor noi colaborari. Banii nu se lasa asteptati.

Pesti

Pentru Pesti, luna martie este o perioada propice accesarii si colectarii de fonduri. Totodata este o peroada favorabila recuperarilor si retrocedarilor sau investitiilor in bijuterii si in obiecte de arta second hand. Nativii au sanse mari sa demareze o afacere alaturi de partener sau sa faca investitii comune. Colaborarile si calatoriile in interes de serviciu sunt avantajate.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro