Pentru ea

#streetwear #designeri vestimentari #designeri

Stilul streetwear, propus de designeri si in sezonul cald 2023

O noua colectie de produse clasice stilul streetwear contemporan lansata printr-o campanie infuzata de ritmul comunitatii lowriding din Japonia.

 

Tommy Hilfiger anunta urmatorul capitol Tommy Collection by Tommy Jeans. Inspirata de radacinile sale din hip-hop, Tommy Collection se conecteaza la comunitatile din intreaga lume, promovand cultura strazii printr-o perspectiva progresiva, locala. In acest sezon, Tommy Jeans apare in lumea lowriding-ului din cultura chicano japoneza cu cea mai recenta lansare a celei mai elevate colectii.

Tommy Collection Primavara ’23 este formata din piese care prezinta o interpretare contemporana a arhivei Tommy Jeans.  Piesele moderne de baza primesc un twist de sezon, si produsul hero este jacheta windbreaker Chicago in rosu si albastru, cu maneci detasabile. Alte atractii ale colectiei sunt blugii baggy Aiden din denim, medium wash si talie lejera, al caror stil este sinonim cu muzica rap; jacheta parka color-blocked; vesta trucker din denim, decupata, fara maneci; vesta tricotata stil letterman si puloverul stil hochei din nailon. In intreaga colectie piesele prezinta diverse proportii si oportunitati de layering, in timp ce imbina estetica prep, skate si hip-hop. Arhivele sportive sunt recodificate prin caleidoscopul culturilor, oferind siluete clasice cu o energie turbo.

Campania Tommy Collection Primavara ‘23 este un amestec de instantanee pline de actiune, momente dezinvolte si portrete intime ale comunitatii lowrider, realizate de fotograful Theo Cottle din Londra. Cu o distributie de lowrider americani clasici si proprietari de garaje, rapperi si artisti tatuatori, colectivul japonez modeleaza o lume dinamica in care colectia se integreaza.

Videograful Yohai Haga Peta (@yoheipeta) a surprins universul lowrider din Shibuya pe timp de noapte, cu scene declansate de cultura stradala Cali-Mex si cultura masinii, in timp ce soferii fie conduc in deriva, fie alert sau se plimba pe strazile din Tokyo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare