Vedete din Romania

#irinel columbeanu #monica gabor #columbeanu

Irinel Columbeanu nu o poate uita pe Monica Gabor: „I-am trimis mesaje”

Dupa o relatie care a durat mai bine de cinci ani si in urma careia au si o fetita pe Irina, Irinel Columbeanu si Monica Gabor au decis sa se desparta.

 

Ruptura a survenit in anul 2011, iar de atunci barbatul este intr-un declin total, pierzandu-si toata averea, in timp ce fosta lui sotie o duce din ce in ce mai bine, locuieste in SUA si se iubeste cu Mr. Pink, un afacerist cu origini chineze.

Chiar daca au trecut peste 10 ani de cand s-au despartit, Irinel si Monica pare ca au pastrat legatura, iar dupa ce a ramas fara bani fostul miliardar se bazeaza pe ajutor din partea fostei lui sotii.

Intr-un interviu pentru Click, Irinel Columbeanu a dezvaluit recent ca i-a dat mesaje Monicai Gabor, dar ca aceasta nu i-a raspuns, chiar daca el spera sa fie chemat in SUA.

„Cel mai probabil, de Paste, o sa stau acasa, nu ma duc nicaieri, nu ma duc la Monica. O sa vedem. Eu sunt o persoana care actioneaza sub imperiul momentului. Am vorbit cu fiica mea, Irinuca, recent. M-a sunat acum vreo doua nopti si am vorbit despre ale noastre. Am o relatie ok cu ea. Monicai i-am mai trimis mesaje scrise, in ultima perioada, dar nu mi-a raspuns. Nici nu necesita un raspuns la ce ii scriam eu. Cu ea nu am mai vorbit deloc in ultimele luni, nici nu m-a invitat de Paste la ea in America. Nu, nu. Cu banii sunt ok. Nici prea – prea, nici foarte – foarte bine. Ma descurc. Momentan nu am o iubita, nici nu am nevoie de cineva langa mine. Nu m-am saturat de femei, dar stau mai bine singur, eu cu gandurile mele”, a spus Irinel Columbeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare